Los Cristianos – Teneriffa

Los Cristianos Teneriffa source:http://www.flickr.com/photos/mike__lawrence/3376243485/

Los Cristianos on upea erityisesti lapsiperheille sopiva lomakohde Etelä- Teneriffalla. Vielä joitakin vuosia sitten Los Cristianos oli pieni kalastajakylä Playa de las Americasin vieressä. Sittemmin se on kasvanut mukavaksi ja viihtyisäksi lomakohteeksi, jossa on kuitenkin säilynyt alkuperäinen kalastajakylän tunnelma. Erityisen hienoa Los Cristianosissa on sen kaunis hiekkaranta, jossa kelpaa viettää rauhallista aurinkolomaa. Myös Los Cristianosin lyhyet välimatkat houkuttelevat varsinkin perheitä, joilla on lapsia. Kohteessa on todella helppoa liikkua ja ennen kaikkea kaikkialla on kodikas tunnelma.

Los Cristianosissa on viehättäviä pieniä katuja, ihastuttavia kauppoja, kalaravintoloita, tapasbaareja ja laavakivisiä uimarantoja. Hotellit alueella ovat tasokkaita upeine uima-allasalueineen ja palveluineen. Lisäksi suuremman lomakohteen Playa de las Americasin hulinat ovat vain kivenheiton päässä.

Rantaelämää Los Cristianosissa

Los Cristianosin uimarannat ovat upeita ja erityisesti Playa de las Vistasin uimaranta erittäin kaunis. Se on loivasti syvenevä, joten lapsetkin pärjäävät siellä mainiosti. Rannalla on myös hyvät vesiurheilumahdollisuudet, siellä voi vuokrata vaikkapa vesijetin tai kokeilla purjelautailua. Rantabulevardi on erittäin kaunis ja viileät juotavat tai värikäs jäätelöannos jossakin viihtyisässä rantakahvilassa ilahduttavat koko perhettä kuumana lomapäivänä.

Ravintoloissa herkuttelua ja huvielämää

Los Cristianosissa on varmasti koko Teneriffan parhaat kalaravintolat. Kalastajat tuovat ravintoloille päivittäin tuoretta kalaa ja matkailijat saavat herkutella. Los Cristianosissa on myös paljon pieniä tapasruokapaikkoja, joissa ateria koostuu maukkaista pikkuannoksista. Matkailijaa ilahduttaa ravintoloiden osalta myös varmasti se, että hintataso Los Cristianosin ravintoloissa on huomattavasti edullisempi kuin muissa sen naapurilomakohteissa. Huvielämä Los Cristianosissa ei ole kovin vilkasta ja jos haluaa juhlia läpi yön, niin kannattaa kävellä viereiseen Playa de las Americasiin juhlimaan.

Tekemistä Los Cristianosissa

Los Cristianos on loistava tukikohta lähteä retkeilemään Teneriffan saarelle laajemminkin. Teneriffalla on paljon näkemistä ja parhaiten saareen pääsee tutustumaan auton vuokraamalla. Toki suosittuihin kohteisiin pääsee myös valmiilla matkanjärjestäjien retkillä. Los Cristianosin naapurikylä Los Abrigos on varsin viehättävä ja aitokanarialainen kylä, jonka tunnelmaa kannattaa käydä haistelemassa. Saaren pohjoispuolella Puerto de la Cruzissa sijaitsee erittäin suosittu papukaijapuisto Loro Parque, jossa voi nähdä kauniiden papukaijojen lisäksi taidokkaita delfiineitä, merileijonia sekä gorilloja. Vesipetoja ilahduttaa varmasti Playa de las Americasin vesipuisto Siam Park, jossa pääsee nauttimaan vesiliukumäistä ja upeista uima-altaista. Siam Park on rakennettu thaimaalaiseen tyyliin ja sinne on muun muassa rakennettu 20 erilaista thaimaalaista rakennusta. Las Canadasin kansallispuisto on hyvin upea retkikohde ja mikäli patikointi kiinnostaa, niin kävelylle kannattaa ilman muuta lähteä. Los Cristianos on myös suosittu golfkohde ja siellä on upea golfkenttä.

Matkat Los Cristianosiin

Katso tästä Los Cristianosin matkat:

  • Apollomatkat
  • Lomamatkat
  • Air Finland Holidays

 

 

 

 

Leave a Comment